Spännande studiebesök!


Som många känner till är vi på Östergård för naturmaterial - Vi strävar efter/och blir själva inspirerade av att bevara traditionella naturmaterial i hög kvalitet som användes förr.


Gårdagen har varit fylld med spänning och förväntan då vi på Östergård hade butiken stäng under förmiddagen och begav oss på ett studiebesök ner till Ystad!

På tisdag förmiddag träffade vi Hans och Sonja Allbäck i deras gårdsbutik. Ett mycket trevligt och informationsrikt möte. Vi fick en tur i deras butik och fick titta runt och höra historian bakom deras väl kända linoljefärger. Mycket intressant och inspirerande! Vi fick med oss prover på linoljefärgen (samt Ncs-koder /färgkarta) samt prov på deras färgade linoljevax som jag ivrigt vill prova på näst kommande projekt!

Och vilken underbar produkt dom har! Vi hoppas och ser framemot ett framtida samarbete tillsammans med Hans och Sonja!
Stort tack till er att vi fick komma på ett studiebesök!






Vi på Östergård ser framemot nästa besök hos Hans och Sonja Allbäck - Då blir det en två dagars kurs om bla. Linoljefärger samt deras övrig produkter. (Vax, primer, kitt, såpa och mycket mer!) Ska bli spännande!


Ps. Allbäcks linoljesåpa samt linoljevax har vi till försäljning i vår butik!

Inom en kort framtid kommer vi att utöka vårt sortiment av Allbäcks linoljeprodukter i vår butik, med Linoljefärg (inomhus - utomhus.) Färgade vaxer, kitt och mycket mer kommer ni hitta i butiken!


                                                     

                                                          Vänliga hälsningar
                                      






Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Östergård Butik

Butik för Hem och Trädgård. En vacker och inspirerande miljö höjer livskvaliteten!

RSS 2.0